HEY, MY NAME IS SANDRA

Workshop leader, Fashion and Lifestyle Photographer

Det händer något med mig när jag får kameran i min hand, jag kommer som till liv på ett annorlunda sätt. Jag blir mer närvarande och ser både människorna och världen runt mig klarare och vackrare.

Att fotografera har blivit mitt liv, jag andas och lever med det fotografiska seendet varje dag som i en symbios. Det är lycka för mig att ha en konstform som fotografin som mitt uttryck - att få vara en skapande människa!


Det bästa jag vet är att få möjligheten att visa dig som är framför min kamera en version av dig som du kanske inte ens visste fanns eller som du inte kunnat se eller uttrycka tidigare. Det är underbart att få reaktioner som "Va är det där ens jag?" "Jag kunde aldrig tro att jag skulle kunna se ut så där!"

Det är energiutbytet mellan mig och dig som är min drivkraft, längtan och beroende som jag vill uppleva mer och mer av! Mötet och upplevelsen tillsammans med dig!

Ett fotografi är för mig så mycket mer än en bild, det är ett fruset ögonblick av ditt liv som vittnar om att just där och då fanns du i den versionen i tiden. Det är ett konstverk och blir till ett minne i samma stund det skapades.

Jag känner stort ansvar som fotograf att med omtanke och kärlek skapa en tvådimensionell bild av dig men som visar en känsla av den multidimensionella människa du är. En bild blir kvar i generationer och jag vill att det arvet ska vara skapat med omsorg och göra dig rättvisa.


PROJEKT SOM JAG ARBETAT MED


PHOTO EXHIBITION

2023

OPEN YOUR EYES
GALLERI MAZARIN NOV-DEC 2023

I AM WOMAN

2021

PROJEKT OM ATT VÅGA, VILJA, DRÖMMA
EXHEBITION YSTEGÅRDEN
JUN-AUG 2021


10 SNABBA OM MIG

1


Jag skrattar åt "Dad jokes"

2


Att bada naken i en sval sjö är det bästa som finns

3


Otroligt rädd för höjder

4


Kaffe med mjölk är livets dryck

5

Vinet ska vara rött och kraftfullt eller bubblande vitt


6

Genomtänkt,impulsiv och "hoppar utan fallskärm genom livet"

7

Älskar att ge och är omtänksam


8

Vill ha meningsfulla samtal om livet. Ytligheter är inte min grej

9

Tror på manifestation och att önskningar slår in om man verkligen vill något.

10

Livet är till för att levas och det är inget genrep! Leva NU är det enda vi kan!hur vill du bli fotograferad

Det är i mötet mellan dig och mig som magin sker! Innan en fotografering så pratar vi om dig och det du drömmer om, längtar efter, den du är eller kanske ännu viktigare den du vill vara. För vi kan skapa oss en ny bild och verklighet av vem vi är!
Det är privilegiet vi har under en livstid,att vi har möjligheten och rätten att utforska nya versioner av oss själva.
Att se dig själv i ett nytt ljus med hjälp av min kamera är en bra start att återupptäcka eller utveckla vem du är eller vill vara.

Follow me on Instagram

@sandraliss_photography